Over ons

Wij zijn Ramon en Natasja Nafzger en samen met onze twee kinderen Luuk en Evi wonen wij in de "Heerlijkheid" Terblijt, gelegen in het mooie Zuid-Limburg. Wij werken al jaren in de dienstverlenende en publieke sector en we hebben besloten om onze droom waar te maken, namelijk het starten van onze eigen webwinkels, gespecialiseerd in kwalitatief goed speelgoed, speciale cadeau's, wijncadeau's en kerstcadeau's. Mede door onze eigen importvergunning zijn we in staat om mooie en betaalbare wijnen te importeren uit voornamelijk Frankrijk, Spanje, Portugal, Italie en Portugal. Inmiddels hebben we twee webwinkels, namelijk Blijekoppies.nl en WijnImportNafzger.nl.

Uw wens is onze werkwijze. Het aloude principe van "klant is koning" zult u bij ons terugvinden. Onze webwinkel heet tenslotte niet voor niets Blijekoppies. Bent u op zoek naar een specifiek produkt? Laat het ons weten, wij zoeken met u mee en mogelijk kunnen we het produkt zelfs leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 

Het cadeau laten inpakken is uiteraard ook mogelijk.  

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om bij ons de goederen af te halen. U bespaart verzendkosten en u kunt de goederen beter bekijken. Gelieve even te bellen of te mailen voor een afspraak. U kunt zelfs 's avonds terecht en in het weekend. Onze compleet nieuwe showroom is inmiddels klaar en u bent van harte welkom!

Onze showroom is namelijk ook nog eens wijnproeflokaal.

Uw mening over onze webwinkels, artikelen en werkwijze is van essentieel belang om u nog beter van dienst te kunnen zijn.  

Hopelijk tot ziens in één van onze webwinkels of bij één van onze wijnproeverijen!

 

Info

WijnImportNafzger.nl is een nieuwe website.  

We zijn starters en daarom zijn we ook op zoek naar uw mening. Uw mening over onze webwinkels, artikelen en werkwijze is van essentieel belang om u nog beter van dienst te kunnen zijn.  

Hopelijk tot ziens in één van onze webwinkels of bij één van onze wijnproeverijen!

Verder